Într-o lume în care banii nu aduc fericirea, dar cu siguranță o întrețin, tot mai multe persoane își caută un job bine plătit sau se focusează spre a-și deschide propria afacere.

Adevărul este că oricine știe că banii au o importanță majoră în viața noastră. Dacă nu ar fi așa, nimeni nu ar mai merge la muncă pentru bani, ci doar de plăcere.

Majoritatea joburilor însă nu sunt plătite conform muncii prestate, salariul minim pe economie fiind foarte mic. Poate că bărbații câștigă ceva mai bine, având joburi mai grele în domeniul construcțiilor, spre exemplu. Femeile au început și ele să se orienteze, mai ales din perioada pandemiei, când joburile nu mai ofereau nici o siguranță. Astfel că multe au început să caute un studio de videochat de încredere, unde să poată munci pentru a se întreține.

Contrar aparențelor, în perioada pandemiei industria de videochat și-a crescut considerabil cifra de afaceri, având în vedere că multe persoane își petreceau timpul online, fiind închiși în casă. A fost o oportunitate de neratat pentru multe femei care au și-au schimbat viața, începând să fie independente și să se bucure de salariile mult mai motivante decât cel minim pe economie. Prime Studios se pare că a fost în topurile căutărilor și încă este și în prezent pentru că a venit cu oferte captivante și nu doar financiare.

Prime Studios, printre preferințele femeilor

Cu siguranță toată lumea intuiește cam cât se câștigă în această industrie, însă nu toate studiourile sunt de încredere și oferă ceea ce promit.

Prime Studios însă vine cu oferte clare, ce se pot găsi și în pagina lor oficială. Concret oferă pentru început un salariu de 5.000 de lei lunar pentru a garanta încă de la început o stabilitate financiară. Atracția vine însă de la bonusurile care sunt oferite, acestea fiind mult mai mari decât salariul de start.

Modelul care a petrecut cele mai multe ore online într-o lună își poate dubla salariul și bonusul. În plus, va fi răsplătită și cu city break de 5 stele unde se poate relaxa.

Cu toate acestea, programul de lucru este unul flexibil. Modelele pot alege să lucreze de dimineață, intermediar sau seara pentru a avea și timp liber. Desigur, așa cum am spus și mai sus, dacă doresc să câștige și mai mulți bani pot alege să lucreze și peste program.

Pentru a lucra la Prime, nu ai nevoie de experiență 

 Unul dintre avantajele cu care vine Studioul Prime este că nu cer experiență, ci mai degrabă dorință din partea angajatelor de a învăța prin intermediul cursurilor gratuite cu să ajungă la performanțe.

Ca o paranteză, fiecare model are carte de muncă, cu toate taxele plătite la stat, deci este un job legal.

În plus, Prime oferă și traininguri de limba engleză având în vedere că baza videochatului este comunicarea.

De asemenea modelele pot opta pentru videochat adult sau non-adult (detalii despre acest lucru se pot găsi în pagina oficială).

 

Studioul vine cu și mai multe avantaje și oferte. Modelele vor lucra într-un mediu de lux, cu aparatură de ultimă generație și sunt susținute în permanență de echipă.

Așadar, dacă ești în căutarea unui studio de videochat de încredere, Prime cu siguranță îți va stârni interesul.

 

Date de contact:

 

0725 165 944