Dacă simțiți stresul unei zile aglomerate, nu așteptați ca acesta să se risipească de la sine. În schimb, luați măsuri pentru a ușura tensiunea și anxietatea care provin din faptul că sunteți prea ocupat!

O modalitate este să vă programați un masaj de relaxare. Un masaj vă poate ajuta să vă simțiți revigorat, reîntinerit și pregătit să abordați restul zilei.

Dacă sunteți în căutarea unui salon de înfrumusețare în zona de nord a capitalei, verificați Antica Salon. Personalul lor prietenos va fi bucuros să vă ajute să găsiți exact ceea ce căutați – și se va asigura, de asemenea, că veți avea o experiență incredibilă în timp ce sunteți acolo!

Stresat după o zi lungă la serviciu, poate că este timpul pentru un masaj de relaxare

Un masaj poate elibera tensiunea musculară, poate îmbunătăți circulația și poate reduce ritmul cardiac – toate acestea vă pot ajuta să vă simțiți mai relaxat și pregătit să abordați ziua următoare.

Dacă munciți din greu, meritați să vă relaxați.

Dar este greu să te oprești și să te relaxezi atunci când ai un program încărcat, sau chiar și doar o zi lungă. Corpul tău este în viteză și este normal ca mintea ta să fie în cursă odată cu el. Dacă asta sună ca și viața ta, atunci este timpul să profiți de unele dintre beneficiile terapiei prin masaj.

S-a demonstrat că masajul îi ajută pe oameni să se simtă mai relaxați și mai puțin stresați. De asemenea, poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului și la reducerea durerii – două probleme care sunt frecvente în rândul persoanelor care lucrează multe ore.

Sfaturi pentru a te asigura că vei profita la maximum de experiența ta de masaj

– Asigurați-vă că încăperea în care are loc masajul este liniștită și lipsită de distrageri, cum ar fi telefoanele mobile sau alte dispozitive electronice. Acest lucru va permite minții dvs. să se concentreze asupra procesului de relaxare în loc să se preocupe de ceea ce trebuie făcut în continuare la serviciu sau acasă după ce părăsiți mediul de la birou/casă;

– Beți multă apă înainte de a începe cu tehnicile de masaj tisular profund;

– Dacă este posibil, renunțați ușor la consumul de cofeină înainte.

De asemenea, masajul vă stimulează sistemul imunitar prin creșterea cantității de anticorpi produși de globulele albe din corpul dumneavoastră. Acest lucru facilitează lupta împotriva bolilor și afecțiunilor.

Tipuri diferite de masaj

Masajul suedez se concentrează pe relaxare, masajul profund al țesuturilor are ca scop eliberarea tensiunii din mușchii mai profunzi, masajul punctelor de declanșare vizează puncte specifice de pe corp, masajul sportiv vizează leziunile sau durerile atletice, Shiatsu este un stil japonez de masaj care folosește degetele în loc de mâini, masajul prenatal încorporează mișcări speciale concepute special pentru femeile însărcinate; reflexologia folosește punctele reflexe ale picioarelor pentru a trata alte părți ale corpului. Există, de asemenea, multe alte tipuri – trebuie doar să găsești care funcționează cel mai bine pentru tine!

Știm cu toții cât de greu poate fi să găsim timp pentru a ne relaxa și a ne destinde. Între muncă, familie și prieteni, uneori avem impresia că nu sunt niciodată suficiente ore în zi pentru a face toate lucrurile pe care vrem să le facem. Dar nu disperați! Încă mai există speranța de a obține un masaj – și nu trebuie să vă ocupe o tonă de timp.

De fapt, puteți obține un masaj relaxant în timpul pauzei de prânz! Dacă ești suficient de norocoasă să ai unul dintre acele locuri de muncă în care ai o oră pentru prânz, atunci ar trebui cu siguranță să te folosești de acest timp, oferindu-ți câteva momente de autoîngrijire de care ai mare nevoie. Te vei simți întinerită și pregătită să abordezi orice îți iese în cale după acest tratament rapid, dar eficient.

Țineți minte: nu aveți nevoie de un masaj de o oră în fiecare zi – faceți ceea ce se potrivește cu programul și bugetul dvs. (și poate luați în considerare rezervarea unei programări în zilele în care sunteți foarte ocupat).