Dacă găzduiți o petrecere, una dintre cele mai bune modalități de a vă impresiona oaspeții este să-i faceți să se simtă bineveniți în casa dumneavoastră. Când vine vorba de petreceri la cină, nu există reguli – puteți pregăti orice doriți!

Înainte de toate

  1. Asigură-te că locuința ta este curată și ordonată. Oaspeții ar trebui să se simtă confortabil în spațiul tău, iar curățenia este o modalitate excelentă de a face acest lucru. Dacă lucrurile sunt dezordonate sau în dezordine, oamenii ar putea simți că se bagă în ceva personal atunci când intră în casa ta; dacă totul arată ordonat și organizat, atunci va fi clar că au fost invitați în spațiul tău și că sunt bineveniți aici.
  2. Aranjează masa înainte ca toată lumea să sosească, astfel încât să-i poți întâmpina pe toți la ușă, în loc să te agiți încercând să găsești tacâmuri sau farfurii odată ce toată lumea este înăuntru.
  3. Asigură-te că există suficientă mâncare pentru toată lumea! Dacă cineva sosește după ce ceilalți invitați au început deja să mănânce (sau, mai rău, dacă nu a sosit încă nimeni), atunci s-ar putea să se simtă lăsat pe dinafară sau inconfortabil în timpul mesei, deoarece ceilalți vor fi plini de mâncare în timp ce el sau ea nu are încă niciuna

În primul rând, planificați din timp – nu așteptați până în ultimul moment și nu vă așteptați ca lucrurile să meargă bine. Aveți un plan de bătaie pentru ceea ce veți face și când, astfel încât totul să fie pregătit din timp. În acest fel, nu va trebui să te grăbești în bucătărie în timp ce oaspeții tăi sosesc la tine acasă!

În al doilea rând, păstrați lucrurile simple. Este tentant să încerci rețete complicate, care necesită o mulțime de ingrediente și pași, dar, de fapt, tot ce își dorește oricine în acest moment este ceva gustos și ușor. Puteți face totuși ceva impresionant fără să fiți prea ambițioasă!

În cele din urmă, aranjați un platou de aperitive înainte ca toată lumea să sosească, astfel încât să nu fie nevoită să aștepte prea mult înainte de a mânca prima îmbucătură de mâncare. Acest lucru va ajuta ca toată lumea să intre imediat în modul de petrecere!

Încercă să prepari o tartă cu somon

Somonul este un pește popular care este adesea folosit în multe feluri de mâncare. Somonul este adesea servit ca fel principal sau poate fi folosit ca aperitiv sau garnitură. Unul dintre cele mai populare moduri de preparare a somonului este prin gătirea acestuia pe grătar. De asemenea, pentru prepararea rapidă a unei delicatese puteți folosi somonul afumat, atunci când nu aveți prea mult timp la dispoziție.

Această rețetă de tartă cu somon este ușor de preparat și vă va impresiona invitații la următoarea cină. Tarta constă din felii de somon afumat, capere și cremă de brânză cu mărar, întinse pe foi de aluat pufos. Crusta este făcută din foitaj, care este un mod sofisticat de a spune „patiserie”. O puteți cumpăra din orice magazin alimentar sau o puteți face dvs. dacă vreți să fiți foarte pretențioși.

Această tartă poate fi servită ca aperitiv sau garnitură în timp ce vă distrați cu prietenii sau membrii familiei acasă, în timpul petrecerilor de sărbători, cum ar fi ajunul Crăciunului sau chiar și o seară oarecare de weekend. Este un fel de mâncare potrivit pentru orice masă, deoarece are un gust excelent, un aspect elegant și diferă de variantele banale cum ar fi aripioare de pui și hot dog! Dacă vi se pare greu de pregătit puteți comanda oricând din magazinul cu bunătăți delicioasele tarte Odette.

Oaspeții tăi vor fi impresionați de tarta cu somon pe care le-o vei servi la următoarea ta cină.