Boxele fără fir sunt unul dintre cele mai populare produse de pe piața actuală. Ele devin rapid o piesă standard de echipament pentru orice casă și birou, precum și pentru uz personal. O boxă wireless este o modalitate excelentă de a asculta muzică, de a viziona filme, de a juca jocuri și multe altele, fără cabluri care să vă încurce.

Difuzoarele wireless sunt o modalitate excelentă de a vă bucura de melodiile preferate sau de a viziona filmul preferat în timp ce stați în pat sau pe canapea, fără a vă încurca cu firele. Acestea au multe utilizări diferite, astfel încât pot fi folosite de oricine și în orice moment. Difuzoarele wireless sunt adesea portabile, de asemenea, ceea ce le face ușor de transportat cu dvs. oriunde ați merge!

Cele mai populare sisteme de difuzoare wireless folosesc tehnologia Bluetooth. Aceasta vă permite să vă conectați fără fir de la o distanță de până la 30 de metri de dispozitivul dvs., astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la conectarea cablurilor sau a firelor atunci când le folosiți.

Difuzoarele wireless pentru telefoane pot fi folosite cu orice dispozitiv care are conectivitate Bluetooth, inclusiv iPhone-uri și telefoane Android. De asemenea, le puteți utiliza cu laptopuri, tablete sau computere desktop.

Ce tipuri diferite de difuzoare fără fir găsiți piață?

– Portabile: Acestea sunt boxe mici care pot fi transportate cu ușurință. Sunt ideale pentru a le lua cu dvs. atunci când călătoriți sau când vă vizitați prietenii. De obicei, au baterii încorporate, astfel încât nu trebuie să fie conectate la o priză pentru a funcționa corect – trebuie pur și simplu să fie conectate fără fir prin Bluetooth cu o sursă audio, cum ar fi un iPhone sau un iPad, prin intermediul unei aplicații precum Spotify sau Pandora (deși există unele excepții).

– Desktop: Aceste difuzoare mai mari vin de obicei cu cabluri pentru a putea fi conectate direct la un sistem de amplificare sau la un computer prin cablu USB (sau cablu RCA dacă sunt modele mai vechi). De asemenea, sunt suficient de puternice pentru a fi utilizate în aer liber în timpul petrecerilor sau picnicurilor, deoarece calitatea sunetului lor este mai bună decât alte opțiuni disponibile pe piață în prezent (în funcție de modelul pe care îl cumpărați).

Vă bucurați de telefon ascultând muzică dar în același timp luați măsuri pentru a-l proteja

Există mai multe măsuri pe care le puteți lua pentru a vă proteja telefonul, bucurându-vă în același timp de el!

1) Folosiți o husă: O husă vă va ajuta să vă protejați telefonul de zgârieturi și lovituri cauzate de uzura zilnică. Acestea oferă, de asemenea, o oarecare protecție împotriva căderilor, dar trebuie să fiți în continuare atent atunci când vă manipulați dispozitivul. De exemplu, folosiți husa Xiaomi Redmi Note 10 5G pentru acest tip de dispozitiv atunci când îl conectați la boxele wireless.

2) Țineți-l departe de apă: Apa poate deteriora aproape orice dispozitiv, așa că țineți telefonul departe de chiuvetă sau de piscină! Dacă îl scăpați în apă, scoateți imediat bateria și lăsați-l să se usuce înainte de a încerca să îl folosiți din nou.

3) Evitați temperaturile extreme: Evitați să vă lăsați telefonul în locuri extrem de calde sau de reci pentru perioade lungi de timp – aceste condiții pot provoca deteriorarea permanentă a componentelor interne, cum ar fi bateriile sau ecranele, ceea ce ar putea duce la defecțiuni ulterioare ale dispozitivelor!

4) Nu îl utilizați în timp ce se încarcă.