Este bine să țineți cont că în această perioadă sunt oferte la achiziționarea de annvelope de iarnă direct de la distribuitor. Nu așteptați ca legea să vă oblige să vă cumpărați și montați anvelope de iarnă. Cumpărați-vă din vreme, accesând online service-urile din proximitatea voastră.

Pe www.vadrexim.ro găsiți anvelope din toate cateoriile, la prețuri rezonabile, care sfidează concurența, și mai aveți și reduceri, fie la montaj, fie la livrare. Dacă vreți să cumparati si/sau sa depozitați anvelopele de iarnă până la începerea sezonului rece, aveți această posibilitate. La Vadrexim găsiți atât mărci premium, pentru turisme, autoutilitare, SUV-uri și camioane, anvelope de iarnă cu DOT Recent, anvelope de iarnă noi cu DOT 2022. Conform legii, când temperature scade sub 7 grade Celsius, trebuie să montați cauciucurile.

În plus, anvelopele de iarnă sunt livrate gratuit în toată țara, între 24 și 72 de ore. Nu ratați sesiunile de reduceri din perioada Black Friday! Profitați, deoarece puteți beneficia de reduceri și la jante, dacă le cumpărați tot acum. Montajul la cumpărare, presiunea cu azot, echilibrarea roților, dar și service-ul autorizat RAR pentru acestea fac din achiziția de la Vadrexim o călătorie de plăcere.

Vadrexim are pe stoc sau aduce la comandă orice tip de cauciuc, nou ori reșapat, din orice marcă, premium, cu notorietate sau branduri mai puțin cunoscute dar la fel de fiabile, garantate 3 ani (cele noi) sau 2 ani (cele reșapate). Comanda ta este acum la un click distanță!  Iată câteva exemplede mărci disponibile: Michelin, Continental, Dunlop, Pirelli, Nokian, Goodyear, Falken, Hankook, BF Goodrich, Nexen, Kumho, Debica, Matador, Taurus, Premiorri, Rosava, Kama, Viatti, Sailun etc.

Recomandarea celor de la Michelin, și nu numai, este să utilizați întodeauna anvelopele adaptate sezonului în care circulați cu mașina!