Forma unui inel de logodnă este foarte importantă. Este indicat să ştii care sunt preferinţele partenerei tale şi să descoperi care sunt modelele pe care le poţi alege. De asemenea ar trebui să cunoști și forma pietrei care împodobește acest inel. Unele femei preferă pietrele rotunde sau ovale, altele pe cele pătrate așa că minunat ar fi să cunoști aceste detalii înainte de achiziționare.

Este bine să ştii, de asemenea, şi care este cea mai potrivită marime inel pe care o poţi cumpăra.. Aici vei descoperi cum se măsoară un inel şi o să ai un tabel care te va ghida pentru a putea cumpăra ceea ce este potrivit. Iată cum anume alegi forma inelului care o să fie purtat întreaga viaţă:

Pentru a alege un inel de logodnă, poţi întreba cea mai bună prietenă a partenerei tale sau o rudă apropiată a acesteia, care este stilul preferat pentru a lua cea mai bună decizie

Mama sau sora partenerei tale se poate să deţină informaţii care te pot ghida foarte rapid în alegerea inelului de logodnă pe care urmează să îl oferi. Este bine să întrebi, dacă situaţia îţi permite, ce stil preferă. Astfel, o să ai o idee legată de alegerea materialului, a combinaţiilor sau a tăieturii pietrei, dacă ea există. Cea mai bună prietenă poate să ştie şi inelul care îi place de mult timp şi poţi să îl alegi foarte uşor.

Inelul de logodnă poate avea piatră preţioasă

Un inel de logodnă poate sau nu să aibă o piatră preţioasă. Ţine cont de bugetul tău, de modul în care arată şi de valoarea pe care o atribui acestui gest simbolic care arată dragostea ta. Piatra poate să fie diamant sau smarald, rubin, etc. Vei descoperi inele de logodnă foarte frumoase pe Bijuteria Matarangă.

Inelul de logodnă poate să fie cu o formă deosebită, dacă femeia care îl poartă este creativă şi obişnuieşte să folosească bijuterii speciale

Poţi alege şi o formă deosebită a inelului de logodnă atunci când persoana care urmează să-l primească este creativă, foloseşte foarte des combinaţii atipice de bijuterii şi preferă să utilizeze mai multe culori ale aurului în acelaşi timp. Astfel, pentru o asemenea situaţie, poţi să te bucuri de a cumpăra un inel cu o formă organiză, specială.

Află care este mărimea potrivită a inelului şi alege modelul care o pune în valoare

Este foarte important să ştii care este mărimea potrivită a inelului de logodnă. Astfel, o să poţi să îl pui pe deget şi o să îl poarte din ziua în care o ceri în căsătorie. Frumoasa formă a inelului poate să fie clasică sau neobişnuită, deosebită.

Inelul de logodnă poate să aibă o piatră cu tăietură rotundă, pătrată sau în formă de lacrimă

Forma tăieturii poate să fie diferită în funcţie de modelul ales şi de preferinţele persoanei care îl poartă. Pe lângă piatra principală inelul poate să aibă şi diverse pietre mai mici ca dimensiune. Toate acestea sunt detalii care reuşesc să construiască imaginea unică a fiecărei creaţii.