Spre ușurarea multora dintre noi, încălțămintea sport nu se adresează doar activităților sportive. Colecțiile ample de teniși și adidași casual par a fi o tendință îmbrățișată de majoritatea persoanelor. Cu toții apreciem confortul și libertatea de mișcare pe care ni le oferă piesele vestimentare casual, dar pe de altă parte nici nu ne dorim să avem tot timpul un aspect leneș sau prea relaxat. Aici intervine încălțămintea sport casual, care funcționează excelent pentru ținutele de zi cu zi, împrospătându-le și oferindu-le o notă modernă.

Foarte multe branduri propun încălțăminte sport cu aspect modern, simplu, ușor retro, așa cum sunt și pantofii sport Pass Collection. Puteți opta pentru încălțăminte sport în nuanțe de negru, gri și alb sau în nuanțe de maro, albastru navy și verde închis. Astfel, încălțămintea nu va concura cu ținuta aleasă, ci o va completa perfect și chiar va reprezenta un accent revigorant. Puteți asocia cu ușurință pantofii sport la piesele vestimentare pe care deja le aveți în dulap, inclusiv fuste, rochii, pantaloni ankle-cut și chiar paltoane supradimensionate.

Iată cum puteți înlocui pantofii cu toc cu încălțăminte sport pentru a vă bucura în continuare de ținute variate:

Încălțăminte sport cu fuste și rochii

Adidașii și tenișii merg foarte bine la fuste și la rochii, doar că trebuie să aveți grijă să optați pentru încălțăminte discretă, nu foarte voluminoasă. Vă doriți o ținută casual și sofisticată, așa că optați pentru rochii supradimensionate și fuste ample. Deoarece purtarea adidașilor la o rochie este deja o alegere îndrăzneață, încercați să vă rezumați la țesături confortabile și culori neutre. Tenișii, la rândul lor, sunt foarte potriviți pentru rochii midi sau fuste lungi, indiferent că alegeți fuste sau rochii ample sau strâmte. Tenișii sunt potriviți pentru ambele tipuri de croială.

Încălțăminte sport cu palton

Mulți dintre noi deținem în garderobă cel puțin un palton, dar nu ne-am gândit că l-am putea purta la o pereche de adidași la modă pentru a obține o ținută casual confortabilă și modernă. Paltoanele supradimensionate în nuanțe precum cafeniu, negru sau gri ne permit să purtăm pantofi sport în culori îndrăznețe. Paltonul supradimensionat este structurat, dar are totuși o croială relaxată, motiv pentru care pantofii sport vor reprezenta completarea perfectă. În zilele de toamnă, pentru partea superioară, puteți opta pentru bluze cu mânecă lungă, cu decolteu în V sau decolteu rotund, iar în zilele friguroase, nimic nu poate înlocui confortul pe care îl oferă un pulover gros, călduros și moale.

Încălțăminte sport cu pantaloni decupați

Dacă aveți în garderobă una sau mai multe perechi de pantaloni crop, ankle-cut sau boot-cut, îi puteți purta foarte bine cu încălțăminte sport. Chiar și o pereche simplă de pantaloni poate fi ușor ridicată deasupra gleznei pentru a vă pune în lumină încălțămintea sport foarte stilată. Pantalonii mai închiși la culoare sunt foarte potriviți pentru a adopta o astfel de ținută vestimentară, dar și blugii skinny ușor uzați. Această ținută vestimentară este potrivită mai ales pentru zilele de weekend.