Cele mai populare parfumuri orientale bărbătești sunt produse în Emiratele Arabe Unite. Producătorii se străduiesc să păstreze tehnologiile și rețetele tradiționale străvechi. La crearea unor astfel de produse se folosesc lemn de santal, tămâie, smirnă, bergamotă, trandafir verde, ulei de grepfrut. Motivele orientale din parfumerie au devenit cele mai iubite de bărbații din întreaga lume.

Producătorii arabi au excelat în acest sens, ocupând una dintre pozițiile de lider pe piața mondială. Experții subliniază că parfumurile arăbești pentru bărbați sunt destul de persistente, saturate.

Parfum Camara Zodiac pour homme

Apa de toaletă Zodiac de la popularul brand Camara este o soluție îndrăzneață și extraordinară pentru un miros masculin, care îți taie răsuflarea și păstrează intriga sunetului până când ajungi să cunoști traseul. Parfumul floral bogat te ajută să privești în interiorul tău, să-ți vezi gândurile pentru a te îndrepta intenționat și inspirat către realizarea celor mai mărețe planuri. Sunetul persistent al chihlimbarului nu va lăsa indiferent niciun fan al accesoriilor discrete, dar te va cuceri cu atractivitatea fără greutate.

Parfum bărbați Illusion Prive

Populara marcă de parfum Prive continuă să încânte iubitorii de note lemnoase și florale cu lansarea lui Illusion. O compoziție sofisticată și practic lipsită de greutate, întruchipează lumea fantomatică a iluziilor, în care tot ceea ce își dorește inima este posibil. Pentru unii se aude un miraj fantomatic în aroma neîntrecută, creată de imaginație pentru a lua o pauză dintr-o călătorie lungă și grea. Pentru alții, compoziția întruchipează o întreagă lume minunată cu multe fațete și debordări. De la prima suflare a mirosului, se simte sunetul nobil și proaspăt al atingerilor de bergamotă, care se împletește fin cu sunetul rafinat al anasonului și al galbanului. Notele de inimă dau o dispoziție jucăușă, plină de nuanțe florale. Aici poți auzi șoapta blândă a mușcatei, sunetul rafinat al lavandei, sunetul fluviului mării și sunetul florii de portocal. Lemnul de santal face semn și vrăjește. Silajul rafinat se bazează pe adâncimea mușchiului de stejar, vâscozitatea chihlimbarului și versatilitatea boabelor de tonka.

Parfum bărbați Ethos Night

Prive Ethos Eau de Toilette este țesut în nuanțe intense, luminoase și proaspete, care completează aspectul impecabil în tonuri de cedru-lavandă. Acest parfum este perfect pentru bărbații carismatici, ambițioși, care nu se abat de la cale, mergând spre obiectivele lor. Prima cunoaștere cu compoziția trece printr-un duet de lămâie răcoroasă, energizantă și boabe de ienupăr rășinos-fum, bogate în culori strălucitoare. Cedrul alb nobil, parfumul moale de lavandă și rafinamentul patchouli adaugă o notă specială compoziției parfumului. Anasonul subtil și revigorant combinat cu umiditatea lemnoasă a cedrului conferă buchetului o prospețime deosebită. O notă de lungă durată și impresionantă de mușchi de stejar, mosc și chihlimbar impresionează prin nuanțele sale nobile de căldură, bogăție, profunzime și puțină umiditate a pădurii.

Parfum bărbați Delegate

Parfumul lemnos Delegate de la maeștrii parfumeri Prive a fost creat în 2012 și nu și-a pierdut popularitatea până în prezent. Proprietarul parfumului este un bărbat încrezător în sine, a cărui zi este plină de multe negocieri de afaceri, iar weekendurile sunt întâlniri calde cu prietenii și prietenele. Este neobosit și mereu gata pentru noi întorsături ale destinului. Prive Parfums Delegate Eau de Toilette atrage atenţia inca de la primele note. Începe cu o explozie de bergamotă proaspătă și lămâie. In inimă, iasomia delicată și irisul sofisticat se îmbină armonios cu lemnul de santal. Compoziția parfumului se încheie cu note lemnoase, un parfum rafinat fixat pe piele cu chihlimbar de neegalat.