Visezi cu ochii deschiși la momentul special în care o vei face pe iubita ta viitoarea ta soție? Te-ai hotărât că merită un moment unic și de neuitat în momentul în care îi vei cere mâna? Reține faptul că iubirea reprezintă esența spiritului uman, fiind sentimentul care unește două destine.  Dă-mi voie să îți prezint mai jos cele mai ingenioase idei pentru acest pas important. Trebuie totuși să o cunoști foarte bine pe aleasa ta pentru a fi capabil să alegi ce e mai bun pentru ea.

Pentru prima idee eu propun o cină în doi. Până aici pare simplu, nu? Ei bine acum urmează partea interesantă. Închiriază restaurantul respectiv doar pentru voi doi și comandă meniul ei preferat pentru a o impresiona. După o jumătate de oră după terminarea preparatelor trebuie neapărat să o inviți la dans, bineînțeles pe fundal auzindu-se melodia sa preferată. Acum se va întâmpla magia, iar atunci când tu îi vei pune întrebarea, ea, cu siguranță nu va refuza.

Propune-i să mergeți într-o călătorie, într-un loc drag sufletului ei. Poate la munte, la mare poate chiar în pustietate. Secretul acestei metode constă în pregătirea prealabilă a locului ales. Trebuie să te asiguri că ai realizat toate pregătirile necesare a destinației alese. Sunt absolut convinsă că ea ar fi impresionată de abilitățile tale și nici nu ar mai sta pe gânduri acceptând să fie soția ta.

Iată ceva de-a dreptul romantic! Viitoarei tale logodnici îi plac câinii?cumpără un pui de cățel pentru ea. Dar nu îl vei dărui pur si simplu. Pregătește un bilet pe care să fie inscripționată marea întrebare, apoi dă drumul cățelului în camera în care e ea. În momentul în care vede cățelul și mai ales bilețelul, tu îți vei face apariția cu inelul. Cu această metodă poți să fii sigur de răspunsul ei. Gândește-te că astfel împuști doi iepuri dintr-o lovitură, îi vei face înfrumuseța sufletul cu ajutorul cățelului iar ca și bonus va primi inelul mult așteptat.

Următoarea idee constă în închirierea unui yacht. Este puțin mai costisitor restul variantelor însă, cu siguranță vrei ca acest eveniment sa aibă loc o singură dată în viață și vrei să iasă perfect din fiecare punct de vedere. Poți fi sigur că nu s-ar aștepta la o asemenea faptă. Veți porni călătoria seara, aproape de apus, ambientul nefiind greu de pregătit, iar atunci când toată natura ține cu tine, fă pasul! I se va părea totul un basm frumos, iar acel moment fii sigur că nu îl va uita în întreaga sa viață.

Indiferent de modul în care vrei să o ceri în căsătorie, trebuie să fi mai creativ ca niciodată, iar momentul în care alegi să faci acest pas trebuie să fie foarte bine ales, și cu siguranță nu e loc de ezitare. Nu uita, iubirea nu are limite! Acest moment trebuie să fie unul fericit pentru amândoi, așa că fii foarte hotărât în această privință și pregătește-te să ai parte de cel mai mare și hotărât „DA” din viața ta.