Buchetul de mireasă spune deja multe despre personalitatea unei mirese. Alegerea culorilor, forma buchetului, dimensiunea, tipul florilor, aranjamentul, pot spune dacă nunta este romantică.

Pentru a nu risca cu buchete de flori foarte clasice, care nu arată foarte bine și, de asemenea, arată destul de plictisitoare în fotografii, iată 5 idei pentru o nuntă romantică. Buchetul de mireasă nu numai că reflectă conceptul de nuntă, dar poate adăuga în mod conștient accente romantice. Buchetul de mireasă este, ca să spunem așa, unul versatil.

1.      Buchet de vară colorat

Buchetul de mireasă romantic poate fi din flori de vară colorant. Poate fi o combinație excelentă de culori: portocaliu proaspăt și vesel, care se întâlnește cu un delicat roz elegant. Bujorii, lisianthusul și daliile aduc la viață sfârșitul verii sub formă de buchet. Perfect pentru nunta ta romantică în aer liber. Ideală pentru o nuntă romantică de vară este floarea-soarelui. Poți să o integrezi în buchetul de mireasă, la decorul prezidiului și să creezi o linie vizibilă cu flori decorative în aranjamente florale. Și există o mulțime de idei pentru asta. Sfatul este să eviți combinațiile cu alte tipuri de flori. Floarea-soarelui arată minunat mai ales singură.

2.      Buchet de mireasă cu trandafiri

Un buchet de mireasă din trandafiri albi, trandafiri englezești cu floare de ceară și eucalipt este discret, romantic și elegant. Ideal pentru o nuntă de epocă cu accente englezești, buchetul emană, de asemenea, o notă de farmec romantică. Alături de o rochie delicată din dantelă, buchetul de trandafiri romantic este excelent pentru o nuntă romantică. Ca variantă, poți alege dintre acele buchete mireasă romantice cu tonuri delicate de roz și o panglică lungă de mătase. De altfel, panglici fluturând pe buchetul de mireasă sunt, de asemenea, foarte în tendințe în 2021 și evocă o siluetă grozavă, mai ales în vânt și la nunțile în aer liber.

3.      Dalii și trandafiri

O combinație minunată – în special pentru sfârșitul verii și toamna. Daliile în tonuri roșu închise se potrivesc împreună cu trandafirii. Astrantia asigură naturalețe ocazională. O mare atracție sunt panglicile lungi, care iau și paleta de culori de roșu închis și roz delicat și o transformă într-un element de stil, pentru o nuntă romantică.

4.      Marsala

Roșu intens se întâlnește cu caisa delicată: trandafirii, daliile și astrantiile creează un buchet cu aspect atrăgător, pentru o nuntă romantică. Este ideal pentru o nuntă atmosferică de toamnă.

5.      Buchet de toamnă  – dragoste romantică

Paleta de culori în toamnă, variază de la tonuri calde, bogate până la întunecate și nuanțe de pământ. Nu poți greși toamna cu tonuri de maro ruginiu, cafeniu, roșu cărămidă, bej nisipiu, portocaliu, roșu portocaliu, verde măslină și verde închis, galben muștar, roșu mure și roșu închis. Flori deosebit de potrivite pentru buchetul tău de toamnă romantic sunt, de exemplu, dalii, crizanteme, asteri, gerbere, gladiole și lisianthus. Dar deasemenea, orhideele pot arăta, foarte neobișnuite și elegante într-un buchet de mireasă romantic de toamnă. Trandafirii în diferite culori și forme sunt disponibili pe tot parcursul anului și întotdeauna atrag atenția. Sunt potrivite tonurile naturale calde, care arată deosebit de bine în buchete mireasă romantice de toamnă.