În plin sezon de activitate, poate fi copleșitor nu numai să gestionezi pregătirea fiscală a clienților, ci și să găsești firma de contabilitate potrivită care să te ajute în acest sens. Aceasta nu este o decizie ușoară, deoarece există o multitudine de factori care trebuie luați în considerare înainte de a preda datele clienților. Aceasta are un impact material asupra clienților dvs. și asupra reputației afacerii dvs.

Deși poate fi logic să alegeți un contabil autorizat pentru a vă pregăti impozitele, alte firme de contabilitate pot fi mai bine echipate pentru a se ocupa de contabilitatea și monitorizarea continuă a finanțelor dumneavoastră. Este posibil să doriți să selectați un contabil fiscal care va planifica proactiv împreună cu dumneavoastră, mai degrabă decât să vă pregătească pur și simplu declarația de impozit și să o trimită.

Există multe motive pentru care companiile își externalizează contabilitatea. Motivul cel mai frecvent este perspectiva și îndrumarea suplimentară pe care o poate oferi o companie externă, pentru a vă ajuta să vă raționalizați finanțele și să vă ușurați gestionarea afacerii. În plus, externalizarea a condus în mod tradițional la economii de costuri pentru întreprinderile mici, deoarece o terță parte angajată poate păstra înregistrări financiare detaliate fără a fi nevoie să angajeze personal intern.

Firma dvs. de contabilitate este partenerul dvs. de afaceri, confidentul dvs. de încredere și consilierul dvs. financiar. Pe lângă problemele fiscale complexe, planificarea afacerii și conformitatea, aveți nevoie de o firmă flexibilă care să se concentreze pe nevoile dumneavoastră pe termen lung. Dacă o firmă nu vă oferă posibilitatea de a vă cunoaște în prealabil, luați în considerare o altă firmă care vă va oferi această posibilitate.

Alegerea unei companii pe baza experienței lor și a modului în care se potrivesc cu afacerea dumneavoastră este un bun început. Dar este important să recunoașteți și alți factori, cum ar fi cultura lor și serviciile care nu sunt incluse în tarifele lor.

Fiecare firmă are propriile politici privind modul în care selectează și selectează clienții. Unele firme acceptă pe oricine care poate plăti, iar unele firme chiar refuză clienți pentru că sunt la capacitate maximă.

Alegerea firmei de contabilitate este o decizie importantă

Aveți nevoie de o combinație potrivită de competențe, expertiză și atenție personală – susținută de cunoștințele și resursele unei organizații globale. O firmă de contabilitate sector 3 poate fi partenerul dumneavoastră de afaceri, care vă ghidează prin labirintul de probleme fiscale și contabile care apar în fiecare zi. De la servicii de contabilitate la procesarea salariilor, de la planificarea și pregătirea impozitelor la servicii de consultanță în management, firmele de contabilitate sunt o resursă vitală pentru orice afacere.

Înainte de a putea alege o firmă de contabilitate, trebuie să identificați criteriile care sunt importante pentru dumneavoastră. Va fi locația un factor important sau veți fi mai preocupat de serviciile personale? Căutați un mediu formal rigid sau preferați un loc cu picioarele pe pământ, cu o atmosferă relaxată? Aveți preocupări legate de preț?

Alegerea unei firme de contabilitate este una dintre cele mai importante decizii de afaceri pe care le puteți lua. În etapele inițiale ale afacerii dumneavoastră, deciziile financiare sunt esențiale pentru a determina succesul viitor. Angajarea unei firme mici de contabilitate vă oferă acces la cunoștințele și expertiza acestora, oferindu-vă în același timp stabilitatea și fiabilitatea de a avea în spate un birou mai mare.

Asigurați-vă că alegeți firma care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră

Atunci când alegeți o firmă care să se ocupe de nevoile dvs. financiare, trebuie să țineți cont de patru criterii principale: expertiza, reputația, capacitatea de comunicare și capacitatea de a oferi asistență tehnică și contabilă.