Orice femeie se simte mai increzatoare in sine in momentul in care este multumita de ceea ce vede in oglinda. Pe de alta parte, si cei din jur isi vor schimba atitudinea cand vor vedea un chip mai luminos si mai intinerit si o silueta cat mai supla. Apeland la chirurgia plastica si la cea estetica femeia are sansa sa se intinereasca cu cativa ani si sa se simta mai fericita cu propriul corp, chiar daca nu mai este la fel de tanara.

Aparitia cearcanelor poate crea o serie de disconforturi. Cearcanele pot fi cauzate de o serie de motive, incepand de la lipsa somnului, pana la pigmentarea pielii sau expunerea la diversi factori de risc. Din fericire, pentru a corecta cearcanele exista un tratament cearcane pe baza de acid hialuronic care consta in umplerea cearcanelor cu acid hialuronic si redarea elasticitatii pielii.

Repararea cearcanelor printr-un tratament de cearcane cu acid hialuronic va avea ca si scop corectarea santurilor de sub ochi si umplerea acestora cu acid. Dupa aceasta interventie pacientul va avea o fata cu un aspect armonios al fetei si culoarea cearcanelor va disparea. Exista persoane care sufera de cearcane si ca urmare a pigmentarii pielii. Cearcanele apar si ca urmare a modificarii orbitei ochilor sau ca urmare a micsorarii volumului zonei de sub ochi.

Odata cu inaintarea in varsta ligamentele faciale si muschii din jurul ochilor se schimba, iar odata cu pierderea de volum a fetei, si pigmentul pielii se schimba. Astfel persoanele care au cearcane prezinta o piele maronie si violeta la nivelul ochilor si, oricat de mult se straduiesc sa trateze aceasta pigmentare cu ajutorul cremelor, rezultatele intarzie sa apara. Fata are un aspect obosit, iar persoanele par foarte imbatranite.

Tratamentul cu acid hialuronic nu este adresat si recomandat persoanelor care sufera de pungi sub ochi. Scopul injectarii cu acid hialuronic este de a modifica culoarea cearcanelor prin intermediul mineralelor si al antioxidantilor injectati. Acestia au rolul de a uniformiza pielea si de a-i reda o culoare cat mai naturala. Procedura tratamentului de cearcane cu acid hialuronic poate fi combinata cu alte proceduri, precum mezoterapia sau laserul si se pot obtine astfel rezultate mult mai vizibile.

Una dintre cauzele aparitiei cearcanelor este congestia venelor de sub ochi care coboara la nivelul nasului. Acestea se umfla, iar pielea prezinta o culoare mai inchisa. La nivelul ochilor apar cercuri negre inestetice si tenul capata un aspect obosit. Cearcanele apar si din alte cauze, nu doar de la oboseala.

Factorii care pot influenta aparitia cearcanelor sunt: materialul genetic, expunerea la soare, pigmentarea tenului, varsta si alergiile. Tratamentul de umplere a cearcanelor cu acid hialuronic se recomanda in cazul pacientilor cu un caz concret. Daca la nivelul ochilor este identificata o scobitura in zona inferioara sau o adancitura, atunci se va recomanda injectarea cu acid hialuronic.

Pentru a afla mai multe informatii despre toate procedurile pe care o femeie le are la dispozitie pentru a se simti din nou frumoasa este indicat sa stati de vorba cu un medic specialist si sa ii adresati toate intrebarile care va intereseaza.

Un loc perfect pentru a investi intr-un tratament al cearcanelor este Clinica Estetica Bucuresti –  Zone Medical Estet, coordonata de Dr. Eugen Turcu. Acesta este medic primar in chirurgie plastica si estetica si va sta la dispozitie cu o experienta de peste 2 decenii. Clinica este locul ideal pentru a obtine mai multe informatii despre corectarea cearnelor si repararea altor imperfectiuni. Fiind foarte bine informat veti sti sa faceti cea mai buna alegere pentru a va satisface propriile nevoi si pentru a atinge obiectivele personale. In cel mai scurt timp veti fi multumiti de rezultate si veti reveni cu incredere.