Un aparat frișcă este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, garantată de Kitchen. Există de asemenea, și alte variații ale produsului sub diferite mărci posibile. Un astfel de aparat poate fi găsit în diverse culori cum ar fi – alb, negru, verde, portocaliu, galben, mov, turcoaz. Este igienic, sistem de închidere ermetic.

Dispozitivul include diverse duze, precum și un încărcător care trebuie cumpărat separat. Poate fi curățat într-o mașină de spălat vase. Iată ce rețete de cocktailuri pe bază de cafea și frișcă poți prepara, dacă ai un aparat frișcă.

Cocktail irlandez Sheridan

Cafeaua irlandeză aparține categoriei băuturilor răcoritoare. Gustul de cafea și cremos, precum și servirea, atrag atenția vizitatorilor barului. Baza alcoolului este whisky-ul irlandez. Băutura este pe lista de cocktailuri IBA. Este considerat un clasic modern. La începutul secolului al XIX-lea, prin adăugarea de whisky la cafeaua Arabica, s-a obținut o băutură populară. Cafeaua irlandeză este cea mai apreciată de oameni. S-a vorbit despre asta la începutul secolului XX, când hidroavioanele erau folosite pentru a zbura peste Oceanul Atlantic. Nu exista o izolare normală în transportul aerian, iar durata unui astfel de zbor dura cel puțin 10 ore. Pasagerii ajungeau în aeroport obosiți, flămânzi și reci.

Alimentarea cu combustibil era obligatorie în Irlanda. În timpul alimentării cu combustibil a avionului, toți pasagerii mergeau la cel mai apropiat restaurant pentru a mânca și a se încălzi. Li se servea cafea irlandeză. Rețeta cocktailului irlandez cu cafea și frișcă a fost creat în 1943. Autorul băuturii este considerat a fi Joe Sheridan. El a ajutat pasagerii să supraviețuiască unui zbor lung. Omul a adăugat un pic de whisky irlandez la cafea. Mulți vizitatori ai restaurantului au fost uimiți de combinația excelentă de ingrediente. Au crezut că beau cafea braziliană. Sheridan a dat băuturii numele său. Denumirea este populară și astăzi.

Cafeaua irlandeză se găsește în aproape toate restaurantele din lume.

 • Se toarnă 45 ml de smântână lichidă în aparatul de frișcă și se bate timp de câteva minute.
 • Se toarnă 120 ml de Americano fierbinte, 15 ml de sirop de zahăr și 45 ml de whisky irlandez într-o ceașcă de cafea.
 • Se amestecă cu o lingură de cocktail și se plasează un strat de frișcă deasupra.

Cocktail cu cafea mexicană și frișcă

 • kalua – 30 ml
 • tequila – 15 ml
 • cafea – 100 ml
 • smântână lichidă
 • scorţişoară

Ai nevoie de o ceașcă de cafea irlandeză. Încălzește bine paharul sub un jet de apă fierbinte. Se toarnă Kalua și tequila în ea și se amestecă bine. Adaugă cafeaua și formează un strat gros de frișcă bătută într-un aparat frișcă. Presară cafea mexicană cu scorțișoară și servește.

Cocktail Cafe a la Grey

 • lapte proaspăt – 145 ml
 • cafea – espresso
 • cacao – pentru decor
 • smântână lichidă
 • bobițe de ciocolată

Încălzește 120 ml de lapte, transformând o mică parte din el în spumă, cu ajutorul unui aparat frișcă. Umple paharul cu restul de 25 ml de lapte rece, adaugă cu grijă laptele fierbinte și spuma de lapte. Apoi toarnă foarte atent espresso în ceașcă și vei obține trei straturi – lapte, cafea și spumă. În cele din urmă, ornează cu pudră de cacao și frișcă, peste care poți presară câteva bobițe de ciocolată.