Aștepți cu nerăbdare să sărbătorești ziua de naștere a unei persoane dragi? Ai câteva ocazii speciale, cum ar fi zile de naștere, petreceri sau chiar nunți si vrei să profiți de serviciile de livrare de flori online. Livrarea florilor este o modalitate excelentă de a aborda problema.

Mergând pe web, este mai ușor să identifici diferitele servicii de livrare a florilor care te vor asigura că florile tale sunt livrate în orice colț al țării. Este important de menționat că uneori este dificil pentru clienți atunci când trebuie să aleagă un furnizor de flori într-o piață deja aglomerată. Pentru a alege cea mai bună florărie online, trebuie să te uiți la o serie de criterii.

Alege un serviciu de livrare de flori de încredere și recunoscut

În primul rând, confirmă că serviciul pe care îl alegi garantează securitatea și livrarea la timp. Este o modalitate de a te asigura că florile ajung la ușa ta cât timp sunt încă proaspăte. Majoritatea organizațiilor de renume sunt dornice să ofere livrări în aceeași zi.

Alege mai degrabă calitatea buchetelor decât cantitatea

În al doilea rând, este esențial pentru tine să studiezi o varietate de flori, precum și diferitele aranjamente florale disponibile. În cazurile în care descoperi că o florărie online are o gamă largă de flori de vânzare, va fi important să te oprești și să alegi în liniște florile care îți sunt cele mai apropiate.

Prețul nu este o garanție a calității

În al treilea rând, este esențial să te uiți la prețuri. Nu confunda ieftin și economic. Este foarte posibil să pariezi pe servicii de livrare de flori de înaltă calitate la un preț accesibil, dar dacă te concentrezi pe preț poți sfârși prin a strica ziua cea mare a destinatarului tău. Când iubești, nu luăm în calcul proverbul, dar astăzi, datorită ofertei largi de livrare de flori, poți alege un buchet în prețurile tale.

Comparator online florarie

Scopul este să se facă livrarea de flori pe internet cât mai ușoară, plăcută și de succes posibil. Acesta este motivul pentru care sunt create comparatoare de florării online care includ toate criteriile principale care fac din florarie un meșter de încredere și de calitate. În comparația  vei găsi în toată transparența criteriile și notele pentru toți florarii selectați. Păți oferi cu încredere buchetul la alegere destinatarului tău.

Olla, o poveste de succes

Pasiunea pentru flori le este sursă de inspirație, iar convingerea că fiecare aranjament floral poate deveni o piesă de artă, va fi mereu cea mai puternica motivație pentru personalul de la florăria Olla.

Si astfel, in 2011, a început să înflorească o mică afacere de familie, Atelierul de Design Floral Olla.

Dragostea pentru frumos, pasiunea pentru flori, dorința ca fiecare aranjament floral să fie o piesă de artă unică au reușit ca în scurt timp să facă din Olla o afacere de succes. Din atelier ies zilnic, sub formă de opere de artă, creații florale destinate evenimentelor private și evenimentelor corporate, cadouri florale și buchete de flori la comandă sau pentru abonamentele săptămânale (companii și reședințe).