Sunt multe joburi în diverse domenii care promit salarii și condiții de muncă decente dar majoritatea eșuează după primele luni deoarece aceste promisiuni nu sunt onorate. Angajații se reorientează în funcție de oferte care ar trebui să fie mai mult decât confortabile, nu doar financiar ci și din punct de vedere emoțional. Este un lucru binecunoscut că te simți mult mai bine la un loc de muncă dacă ai alături colegi cu care te înțelegi bine. Acest factor este esențial pentru a veni cu plăcere la muncă și pentru a-ți face bine treaba.

 

Unul dintre puținele agenții care fac acest lucru cu angajații săi este și agenția Prime din capitală.

 

Calitate și rafinament la locul de muncă, un factor important pentru toată lumea

 

Modelele care aplică pentru un job în cadrul agenției Prime, un studio de videochat de lux din capitala, au toate motivele să fie fericite. În primul rând condițiile de lucru sunt excelente, la un nivel de profesionalism desăvârșit. Mai apoi vorbim aici de o salarizare excelentă, echivalentul a trei salarii minime pe economie. Diverse bonusuri și concursuri lunare au darul de a oferi modelelor motivația necesară pentru a avansa în carieră. Dar mai presus de toate este vorba și de atmosfera de la locul de muncă, în care echipa ajută fiecare model să se integreze. Vorbim aici de training de specialitate în tainele meseriei dar și de învățarea limbii engleze la un nivel conversațional. În felul acesta comunicarea între modele și membrii care le apelează va fi una din ce în ce mai bună cu avantaje de ambele părți.

 

Cu ce anume se ocupă un model de videochat?

 

Aceasta este o întrebare bună deoarece majoritatea oamenilor cred că este vorba despre nuditate. Ei bine, la Prime Studios modelele de aici pot alege dintre cele două secțiuni unde anume vor să lucreze. Secțiunea non-adult se bazează pe comunicare și parte socială iar secțiunea adult poate cuprinde și elemente de nuditate în funcție de atitudinea modelului. Oricum, nimeni nu este obligat să facă nimic din ceea ce nu îi place. Așadar, a face videochat ține doar de ceea ce se stabilește între model și persoana care o abordează.

 

Comunicarea este de asemenea importantă, persoana care apelează la modele este de cele mai multe ori timidă sau are probleme în a aborda persoane de sex opus. Cu o atitudine pozitivă acest lucru se poate rezolva în timp cu ajutorul unui model care cunoaște psihologia umană.

 

Îți poți cumpăra casa sau mașina visurilor tale dacă aplici pentru acest job

 

Multe persoane care au ales videochat-ul s-au declarat mulțumite de faptul că nivelul lor de trai s-a îmbunătățit considerabil datorită veniturilor încasate de la agenție. Mai mult chiar, ele au putut să își cumpere casa sau mașina pe care și-o doreau, să meargă în excursii dar și să își ajute familia cu cele necesare. Pe lângă toate acestea, nivelul lor de încredere a crescut și au putut să își construiască și cariere independente. Totul, cu ajutorul echipei de la agenția Prime.

 

Pentru mai multe detalii despre job accesați pagina oficială Prime.

 

 

Contact:

 

Telefon: 0725 165 944

 

Adresa: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)